Skadedyrstjek i boligen

Servicebesøg

Har du mistanke om tilhold af et bestemt skadedyr, i eller omkring din bolig, er du altid velkommen til at rekvirere et besøg. Vi sætter en stor ære i at udføre et grundigt detektivarbejde, inden der evt. sættes ind med sikring eller bekæmpelse.
 
Føl dig tryg - og få styr på skadedyrene inden de styrer dig!

Kameraovervågning

Detect Skadedyr tilbyder opsætning af overvågningskamera, hvis der er særligt behov for at afsløre tilstedeværelse af forskellige større skadedyr (eks. mår, ræve, rotter m.fl.)

Skadedyrstjek ved hushandler

Tænker du på køb eller salg af fast ejendom, kan det være en rigtig god ide at få udført et uvildigt skadedyrstjek på den aktuelle ejendom.

Detect Skadedyr undersøger gerne hele ejendommen for spor af tidligere eller nuværende skadedyrsangreb og kan udfærdige en rapport med beskrivelse af angreb og eventuelle tiltag eller forslag til udbedringer.

Er huset f.eks. ikke forsikret mod insektangreb, er det op til det enkelte forsikringsselskab at undersøge huset og evt. angive hvilke behandlinger de mener der skal foretages, før de vil forsikre huset.

Hvis et forsikret hus angribes af husbukke, skal forsikringsselskabet betale for udryddelse og reparation i nødvendigt omfang.

Med en skadedyrsrapport i hånden er du bedre rustet, både som sælger og som køber, og vi tilbyder naturligvis dokumenteret bekæmpelse af træskadedyr og øvrige skadedyr, vi evt. finder i din bolig.

Få styr på skadedyrssituationen – føl dig sikker eller få en bedre hushandel!

Ring i dag på tlf. 2841 1675.

Netop nu

Muldvarpe
– dem fjerner vi!

Ring og lav en aftale på
tlf. 28 41 16 75
Hvepse, murbier, jordbier mm.
– dem fjerner vi hurtigt!

Ring og lav en aftale på
tlf. 28 41 16 75
Nyd din sommer uden myrer!

Bestil en forebyggende og effektiv behandling på
tlf. 28 41 16 75
Detect Skadedyr ApS | Hørmøllevej 25, 8722 Hedensted  | Tlf.: 28 41 16 75 | mail@detectskadedyr.dk
Kontakt     Sitemap
Om Detect